Växter för badrummet.

Växter i badrummet? JA! Dina gröna vänner kommer att göra inte bara ditt vardagsrum, kök och sovrum utan även ditt badrum mycket mysigare! Undrar du vilka gröna amigos som är lämpliga kandidater för dina badrumsskåp? I dag presenterar vi fem gröna gäster för dig:

Aglaonema Silver Bay
Joep
Aglaonema Silver Bay är en speciell krukväxt med ett lika speciellt namn. Därför föredrar vi att kalla det Joep. Dess slående utseende beror främst på de stora bladen med sina unika mönster. Ett riktigt blickfång i badrummet!

Vård av Joep

Joep är en så enkel kille. Han är inte särskilt törstig, med lite vatten är han redan nöjd. En gång i månaden en god måltid och han är din! Joep är ingen solälskare, han föredrar halvskugga. Men badrummet är ju den perfekta platsen för Joep, eller hur?

Besök Joep Aglaonema Silver Bay

Gräslilja (Chlorophytum)
Bertie
Chlorophytum är mer känd som gräslinne och är den enklaste gröna amigo du kan ha. Vi kallar henne lätt Bertie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *